Beschikking Natuurbeschermingswet, J. Maaijen Meije 9 te Bodegraven
Onderwerp
Omgevingsdienst Haaglanden maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat besloten is om vergunning te verlenen aan J. Maaijen voor de exploitatie van een bestaande vleeskuikenhouderij. De inrichting is gelegen aan de Meije 9, 2411 PG te Bodegraven, gemeente Bodegraven-Reeuwijk.
Bezwaar
Binnen 6 weken vanaf de dag na de verzending van de beschikking kan een ieder een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, onder vermelding van het kenmerk ODH-2015-00685949. Omdat het besluit op 27 oktober 2015 is verzonden aan de aanvrager, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 8 december 2015. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.
Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.
Naar boven