Provincie Zeeland - Ontwerp omgevingsvergunning voor Oiltanking Terneuzen B.V.
Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben een verzoek ontvangen om vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van Oiltanking Terneuzen B.V. te Hoek. Het verzoek gaat over het verbinden van voorschriften aan de vigerende vergunning met betrekking tot ongewone voorvallen. Zij willen de omgevingsvergunning verlenen met voorschriften ter bescherming van het milieu.
 
De ontwerpvergunning kan worden ingezien van 14 oktober 2015 tot en met 25 november 2015 bij:
  • -
    bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 16:30 uur.
 
Een ieder kan tot en met 25 november 2015, schriftelijk, zienswijzen over de ontwerpvergunning indienen bij RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Hierbij kan worden verzocht persoonlijke gegevens niet bekend te maken. In deze periode kunnen ook mondelinge zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak.
 
Enkel belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend of belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunning en de adviseurs die advies hebben uitgebracht over de ontwerpvergunning kunnen later beroep instellen.
 
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer H.S. Sastroredjo, tel. 0115 745139 van RUD Zeeland. Het ontwerp besluit staat geregistreerd onder nummer W-MWP150020.
Naar boven