Provincie Zeeland - Bodemverontreiniging Coentjesweg Oud-Vossemeer
Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben een onderzoeksrapport ontvangen van Stichting vermogensbeheer de Schutse met betrekking tot de bodemverontreiniging op de locatie Coentjesweg te Oud-Vossemeer.
 
Gedeputeerde Staten zijn van plan vast te stellen dat er sprake is van een geval van ernstige verontreiniging.
 
De ontwerpbeschikking, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt van 8 oktober 2015 tot en met 18 november 2015 ter inzage bij de RUD Zeeland, Stadhuisplein 1 te Terneuzen op werkdagen van 09.00-16.00 uur en desgevraagd buiten kantooruren, en in het gemeentehuis van Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen, op werkdagen 's morgens van 9-12.30 of 's middags na telefonische afspraak (0166-668200)..
 
Belanghebbenden kunnen in dezelfde periode schriftelijk of mondeling hun zienswijze naar aanleiding van de ontwerpbeschikking naar voren brengen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, p/a RUD Zeeland, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Alleen zij die zienswijzen naar voren hebben gebracht over de ontwerpbeschikking en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht, kunnen later beroep instellen tegen het definitieve besluit.  
 
Voor het inzien buiten kantooruren, mondelinge toelichting en kopieën van ter inzage gelegde stukken kunt u zich wenden tot de heer R.P.A. de Witte (tel. 0115 – 745 153).
Naar boven