Provincie Noord-Holland; wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie natuur- en landschapsbeheer Noord-Holland (SVNL)
 
Besluit van Gedeputeerde Staten van 1 september 2015; nr. 585532-662486, tot wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie natuur- en landschapsbeheer Noord-Holland (SVNL)  
 
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland
 
Overwegende dat in de Uitvoeringsregeling subsidie natuur- en landschapsbeheer Noord-Holland (SVNL) jaarlijks wijzigingen worden aangebracht om knelpunten in de uitvoering op te lossen;
 
Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Holland 2011;
 
B esluiten :
 
ARTIKEL I
De Uitvoeringsregeling subsidie natuur- en landschapsbeheer Noord-Holland (SVNL) wordt als volgt gewijzigd:
A
Aan artikel 1.2 worden twee leden toegevoegd, luidende:
  • 5.
    Kosten voor aanvragen als bedoeld in het eerste en tweede lid zijn slechts subsidiabel indien zij zijn gemaakt nadat de aanvraag om subsidie is ingediend.
  • 6.
    Voor aanvragen als bedoeld in het eerste en tweede lid die zijn ingediend na 30 juni 2014 gelden de Richtsnoeren van de Europese Unie voor staatssteun in de landbouw- en de bosbouwsector en in plattelandsgebieden 2014-2020 (PbEU 2014/C 204/01).
B
Aan artikel 9.2 wordt een lid toegevoegd, luidende:
  • 5.
    Gedeputeerde Staten kunnen afwijken van het bepaalde in het eerste lid, onderdelen c en d, onderscheidenlijk het derde lid.
ARTIKEL II
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst, met dien verstande dat Artikel I onderdeel B terugwerkt tot 1 januari 2010.
Haarlem, 1 september 2015.
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland,
J.W. Remkes, voorzitter.
G.E.A. van Craaikamp, provinciesecretaris.
Uitgegeven op 4 september 2015.
Naar boven