BERICHT Wet luchtvaart
Bekendmaking ontwerp Luchthavenregeling Wet luchtvaart ter plaatse van Lopikerweg West 77 weiland te Cabauw
De heer A.A.M. Zuidgeest te Schoonhoven heeft de provincie om een luchthavenregeling gevraagd voor locatie Lopikerweg West nabij 77 te Cabauw.
Gedeputeerde staten zijn van plan een luchthavenregeling te verlenen op grond van de wet Luchtvaart. Het betreft een luchthavenregeling voor Zuidgeest te Lopikerweg West nabij 77 te Cabauw. Aan de luchthavenregeling zijn voorschriften verbonden om de verschillende aspecten van lokale omstandigheden, het milieu en ruimtelijke impact te beschermen. De regeling wordt verleend voor onbepaalde tijd.
Hoe kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht?
Van 8 juli tot en met 19 augustus 2015 kunnen belanghebbenden zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking naar voren brengen. Dit kan mondeling of schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan RUD Utrecht, t.a.v. mevrouw S. Lont van team Vergunningverlening Bodem en Water, Postbus 85242, 3508 AE Utrecht. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met (030) 7023156 of het algemene nummer (030) 7023300.
Beroep aantekenen
Over enige tijd zal de provincie een definitieve beschikking opstellen. Daar kan dan uitsluitend beroep tegen ingesteld worden door belanghebbenden:
  • die tijdig hun zienswijze(n) over de ontwerpbeschikking naar voren hebben gebracht;
  • die geen zienswijze(n) naar voren hebben gebracht maar die dat redelijkerwijs niet valt te verwijten.
Informatie
Als u vragen heeft over de inhoud van deze publicatie kunt u contact opnemen met mevrouw S. Lont, bereikbaar op telefoonnummer 030-7023156 of via e-mailadres luchtvaart@rudutrecht.nl.
 
‘De RUD Utrecht publiceert een groot deel van haar kennisgevingen digitaal op www.officielebekendmakingen.nl. U kunt zich via www.overheid.nl abonneren op deze publicaties over projecten bij u in de buurt. Dan krijgt u een e-mailbericht op het moment dat er een melding of een besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt. Via de tab ‘overheidsinformatie’ op www.overheid.nl kunt u de bekendmakingen ook vinden.’
Naar boven