Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, van 23 juni 2015, met als kenmerk PZH-2015-517137045 (DOS-2015-0003418), houdende regels inzake de verlening van mandaat en machtiging aan de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland betreffende het verstrekken van subsidies ten laste van de Subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland voor het jaar 2015.
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland
 
Gelet op :
de Provinciewet, afdeling 10.1.1. van de Algemene wet bestuursrecht en subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland, gepubliceerd in het Provinciaal Blad, Nr. 2078, 20 april 2015. Gezien de instemming van de algemeen directeur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland d.d. 5 juni 2015 met dit Besluit mandaat en machtiging.
 
Besluiten vast te stellen :
Artikel 1 Verlening mandaat en machtiging en toepasselijke regelgeving
  • 1.
    Aan de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland wordt mandaat en machtiging verleend voor het nemen van besluiten en het verrichten van overige handelingen die verband houden met het verstrekken van subsidies op grond van de subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland voor zover deze subsidieverstrekkingen betrekking hebben op het gepubliceerde subsidieplafond 2015 en de gepubliceerde deelplafonds voor 2015. Dit mandaat omvat tevens: het behandelen van bezwaarschriften, het verweer voeren bij een ingesteld (hoger) beroep, het nemen van beslissingen op bezwaarschriften en het instellen van (hoger) beroep.
  • 2.
    Het aan de algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verleende mandaat en machtiging omvat ook de bevoegdheid tot het rechtstreeks uitkeren van de voorschotten en de vastgestelde subsidiebedragen.
Artikel 2 Ondermandaat
De algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan voor de in artikel 1 bedoelde aangelegenheden ondermandaat en machtiging verlenen aan de onder hem ressorterende functionarissen.
Artikel 3 Ondertekening
Het krachtens mandaat of machtiging ondertekenen van stukken geschiedt als volgt:
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,
Namens dezen:
(handtekening)
(naam functionaris)
(functie)
Artikel 4 Inwerkingtreding
Dit besluit treedt in werking de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 19 mei 2015.
Artikel 5 Citeertitel
Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit mandaat en machtiging algemeen directeur Rijksdienst voor Ondernemend Nederland inzake subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Holland voor het jaar 2015.
 
Den Haag, 23 juni 2015
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland
drs. J.H. de Baas, secretaris a.i.
drs. J. Smit, voorzitter
Naar boven