Bekendmaking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
OMGEVINGSVERGUNNING
De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat de volgende omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu is verleend:
 
  • -
    Stubbe B.V.: revisievergunning voor de opslag- en transport van vloeibare stoffen en tankreiniging op het perceel Edisonstraat 13, 2809 PC Gouda.
 
Inzage
Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 2 juli tot en met 13 augustus 2015 inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het kantoor van de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088-5450 000). Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt.
 
Beroep
Binnen deze termijn kunt u beroep tegen een besluit instellen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.
 
Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij u binnen die termijn een voorlopige voorziening aanvraagt bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag. In beide gevallen moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.
 
Beroep kan worden ingesteld door:
  • -
    belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over een ontwerpbesluit;
  • -
    belanghebbenden die het niet eens zijn met de wijzigingen ten opzichte van een ontwerpbesluit;
  • -
    belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over een ontwerpbesluit.
 
U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.
 
 
 
Naar boven