Beschikking omgevingsvergunning Baanhoekweg 10-12 te Dordrecht, uitgebreide procedure met zaaknummer 00139248
De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten om aan N.V. HVC Afval- en Grondstoffeninzameling Drechtsteden een omgevingsvergunning, voor het veranderen van activiteiten op haar inrichting, te verlenen. De aanvraag betreft de inrichting gelegen aan de Baanhoekweg 10 - 12 te Dordrecht.
Bij de beslissing wordt het belang van de bescherming van het milieu afgewogen.
 
De beschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 15 juni 2015 tot en met 27 juli 2015 ter inzage:
- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur - 16:00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, tel. nr. (078) 770 85 85.
 
Beroep
Tegen de beschikking kan door belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Op grond van artikel 6:7 van de Awb bedraagt de termijn voor het indienen van een beroepschrift zes weken. De termijn vangt, ingevolge artikel 6:8, vierde lid, van de Awb, aan met ingang van de dag na de dag waarop een exemplaar van de beschikking ter inzage is gelegd.
 
De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en ingevolge artikel 8:81 van de Awb om een voorlopige voorziening is verzocht. Dat kan als onverwijlde spoed dat vereist. Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan.
 
Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, 12 juni 2015

Naar boven