Beschikking Natuurbeschermingswet, Wink Veehouderij v.o.f. Melkweg 2b te Langerak
Onderwerp
Omgevingsdienst Haaglanden maakt bekend dat besloten is om vergunning te verlenen aan Wink Veehouderij v.o.f. voor het exploiteren en uitbreiden van de bestaande veehouderij. De inrichting is gelegen aan de Melkweg 2b, 2967 LA te Langerak, gemeente Molenwaard.
Beroep
Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag onder vermelding van het kenmerk ODH-2015-00651106. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de behandeling van zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.
Inzage
U kunt de beschikking en de overige relevante stukken vanaf 15 juni 2015 tot en met 27 juli 2015 inzien op werkdagen:
  • -
    bij de Omgevingsdienst Haaglanden, tijdens kantooruren (na telefonische afspraak), Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag, tel.nr. (070) 218 99 02;
  • -
    digitaal op de site van de gemeente Molenwaard: www.gemeentemolenwaard.nl. 
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.
Naar boven