Kennisgeving ontbrandingstoestemming Vuurwerkbesluit
Onderwerp
De omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland het volgende bekend. Gedeputeerde Staten hebben besloten een ontbrandingstoestemming op grond van artikel 3B.1, lid 3 onder a van het Vuurwerkbesluit te verlenen aan Action Fireworks bv.
De ontbrandingstoestemming betreft het tot ontbranding brengen van professioneel vuurwerk op 5 mei 2015 vanaf een ponton in de rivier de Lek, ter hoogte van de Voorstraat in Lekkerkerk. Tussen 22:30 uur en 23:59 uur wordt het vuurwerk tot ontbranding gebracht.
 
Inzage
U kunt de ontbrandingstoestemming en de bijbehorende stukken vanaf 29 april 2015 gedurende zes weken inzien bij de gemeente Krimpenerwaard. Voor inzage kunt u terecht in de hoofdvestiging van het Klant Contact Centrum van de gemeente Krimpenerwaard, Dorpsplein 8 te Stolwijk (telefoon 140182). U dient hiervoor een afspraak te maken.
Deze kennisgeving staat ook onder Bekendmakingen op www.odmh.nl.
 
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit (23 april 2015) onder vermelding van kenmerk 2015099876 een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag).
Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan, in spoedeisende gevallen, tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.
U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij de Raad van State via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
 
 
[

Naar boven