Provincie Zeeland – Vaststelling Subsidieplafond 2016 in het kader van de Bijzondere bepalingen voor verstrekking van subsidie voor restauratie rijksmonumenten
Besluit van gedeputeerde staten van Zeeland van 21 april 2015, aangaande het vaststellen van een subsidieplafond in het kader van hoofdstuk 5 Bijzondere bepalingen voor verstrekking van subsidie voor restauratie rijksmonumenten van het Algemeen subsidiebesluit Zeeland 2013.
 
Gedeputeerde staten van Zeeland
  • -
    Gelezen het voorstel van werkveld services, stuknummer 15005897;
  • -
    Overwegende dat voor verstrekking van subsidies voor restauratie van rijksmonumenten een subsidieplafond benodigd is;
  • -
    Overwegende dat subsidies worden verleend met een begrotingsvoorbehoud, zolang de begroting nog niet door provinciale staten is vastgesteld;
  • -
    Gelet op artikel 5.6.1 van het Algemene subsidiebesluit Zeeland 2013;
besluiten vast te stellen het navolgende subsidieplafond:
Artikel I
Het subsidieplafond voor het verstrekken van subsidies op basis van hoofdstuk 5 Bijzondere bepalingen voor verstrekking van subsidie voor restauratie rijksmonumenten van het Algemeen subsidiebesluit Zeeland 2013 ten behoeve van restauraties van rijksmonumenten die aanvangen in het jaar 2016 waarvoor op grond van artikel 5.5.1, eerste lid, subsidie kan worden aangevraagd tussen 1 mei en 15 juni 2015, bedraagt € 1.619.400,00.
Artikel II
De vaststelling van de begroting door provinciale staten kan leiden tot een verlaging van het subsidieplafond. Indien de ingediende aanvragen het verlaagde subsidieplafond overschrijden, worden de aanvragen gerangschikt overeenkomstig artikel 5.6.2 van het Algemeen subsidiebesluit Zeeland 2013.
Artikel III
Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van uitgifte van het Provinciaal Blad waarin het wordt geplaatst.
 
 
Aldus vastgesteld in de vergadering van gedeputeerde staten van 21 april 2015.
 
Drs. J.M.M. Polman, voorzitter
A.W. Smit, secretaris
 
Uitgegeven 28 april 2015
De secretaris, A.W. Smit
Naar boven