Kennisgeving van ontwerpbesluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland tot ontheffing voor het tijdelijk vastleggen van de brugdekken van de Rijkswegbrug A44 over de Oude Rijn
Gedeputeerde Staten hebben op 29 januari 2015 van Rijkswaterstaat, namens de minister van Infrastructuur en Milieu een aanvraag ontvangen om ontheffing op grond van de Vaarwegenverordening Zuid-Holland voor het tijdelijk vastleggen van de brugdekken van de Rijkswegbrug A44 over de Oude Rijn.
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland zijn voornemens de gevraagde ontheffing te verlenen.
Terinzagelegging
De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen van 13 april 2015 tot en met 12 mei 2015 ter inzage op het provinciehuis (het Loket), Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag en bij de receptie van het gemeentehuis Katwijk, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk. U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.zuid-holland.nl/terinzage. In deze periode kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen bij Gedeputeerde Staten over het ontwerpbesluit. Hierna zullen wij een definitief besluit nemen waartegen voor belanghebbenden bezwaar en beroep openstaat
Informatieavond
Tijdens deze openbare bijeenkomst informeren de mensen van de provincie Zuid-Holland en Rijkswaterstaat u over de ontheffing, de reden van het verzoek van Rijkswaterstaat en de zienswijzeprocedure.
Datum: Woensdag 15 april 2015
Tijd tussen: 19.30 uur en 21.00 uur
Plaats: Jachthaven Paviljoen, 'Het Roer Om', Haringkade 6 te Katwijk
Indienen zienswijzen
Uw schriftelijke zienswijze adresseert u onder vermelding van de titel van het ontwerpbesluit en voorzien van uw handtekening aan:
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland
Postbus 90602
2509 LP DEN HAAG
Voor het maken van een afspraak ten behoeve van het indienen van een mondelinge zienswijze en voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen met:
Provincie Zuid-Holland
Dhr. G.T.M. Besteman
T 070 441 85 21
Naar boven