Provincie Utrecht, bekendmaking ingediende aanvraag Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van de RWZI Soest aan de Maatweg 10 te Soest
Op 1 april 2015 hebben wij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van Waterschap Vallei en Veluwe te Apeldoorn met betrekking tot de rioolwaterzuivering Soest. De aanvraag heeft betrekking op het in overeenstemming brengen van de bestaande chemicaliënopslag met huidige wet en regelgeving. De inrichting is gelegen aan de Maatweg 10 in Soest.
 
Op deze aanvraag is de reguliere procedure van toepassing. De proceduretermijn van 8 weken wordt verlengd met 6 weken. De ingediende anvraag ligt niet ter inzage. Op de aanvraag wordt door ons over enige tijd een definitief besluit genomen. Dit besluit wordt ter inzage gelegd en u kunt vervolgens bezwaar maken.
Informatie
Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, Team Vergunningverlening Bedrijven bij de heer R.S. Sukul, telefoonnummer 030-2582052.
Naar boven