Beschikking Flora- en faunawet, Faunabeheereenheid Zuid-Holland in de havengebieden van Rotterdam, Dordrecht en Alblasserdam
Onderwerp
Omgevingsdienst Haaglanden maakt bekend dat besloten is om een ontheffing te verlenen aan de Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor het opzettelijk verontrusten, het verontrusten met havik en slechtvalk, het behandelen van eieren en het verwijderen of verplaatsen van eieren en nesten van de zilvermeeuw, kleine mantelmeeuw en stormmeeuw in de havengebieden van Rotterdam, Dordrecht en Alblasserdam in de periode tot en met 31 december 2019.
Bezwaar
Binnen 6 weken vanaf de dag na de verzending van de beschikking kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen bij de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, onder vermelding van het kenmerk ODH-2015-00016240. Omdat het besluit op 7 april 2015 is verzonden aan de aanvrager, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 19 mei 2015. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.
Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Rechtbank van Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.
Inlichtingen
Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.
Naar boven