KENNISGEVING DEFINITIEF BESLUIT
Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning fase 1 te verlenen aan Parenco B.V. voor het uitbreiden van de productiecapaciteit van papier op de locatie Veerweg 1 te Renkum. De aanvraag is geregistreerd onder OLO-nummer 1511311.
 
Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):
  • 1.
    het veranderen of veranderen van de werking van een milieu-inrichting (artikel 2.1, lid 1, sub e Wabo.
 
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 24 december 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage gelegen bij de gemeente Renkum en op afspraak  bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem.
 
Ingekomen advies
Tijdens de terinzagelegging is een advies uitgebracht.
 
Inwerking treden besluit
Dit besluit treedt in werking de dag nadat de termijn van ter inzage legging is verstreken. Dit is zes weken gerekend vanaf de dag nadat publicatie van het besluit heeft plaatsgevonden.
 
Indien er door een belanghebbende een beroepschrift wordt ingediend binnen de termijn van zes weken treedt het besluit in werking de dag na afloop van de termijn van ter inzage legging. Pas als ook gedurende de termijn van zes weken een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort. Het besluit treedt dan pas weer in werking nadat door de rechtbank op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.
 
Mogelijkheid van inzien
Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 1 april 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:
- gemeente Renkum, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek, tijdens de gebruikelijke openingstijden,
- de provincie Gelderland; om het besluit in te zien kunt u een afspraak maken met mevrouw
D. van Gijtenbeek van de omgevingsdienst Regio Arnhem, via het emailadres daphne.van.gijtenbeek@odra.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer 026 377 1624.
 
Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een beroepschrift indienen bij de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem). Wanneer een beroepschrift wordt ingediend kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem).
 
Publicatie
Dit besluit wordt gepubliceerd op de website van de Provincie Gelderland, www.gelderland.nl/bekendmakingen.
 
Arnhem, 1 april 2015 zaaknummer 00022630 / OLO1511311
Namens Gedeputeerde Staten van Gelderland
Omgevingsdienst Regio Arnhem
 
Naar boven