Provincie Zuid-Holland Wet milieubeheer beschikking P. den Oudsten voor de aanleg van een dam bij het perceel Henegouwerweg 112b te Waddinxveen
 
Onderwerp
De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij hebben besloten om een ontheffing te verlenen op grond van artikel 10.63 van de Wet milieubeheer. Deze ontheffing heeft betrekking op het verzoek van P. den Oudsten voor het met maximaal 100 m³ aan houtachtig materiaal aanleggen van een dam met een lengte van 12 meter, een breedte van 5 meter en een diepte van 1,5 meter op een perceel gelegen aan de Henegouwerweg 112b te Waddinxveen, kadastraal bekend gemeente Waddinxveen, sectie G, nr. 3088.
 
Inzage
U kunt de beschikking en de overige relevante stukken van donderdag 26 maart tot en met donderdag 7 mei 2015 inzien tijdens kantooruren in het gemeentehuis van Waddinxveen, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen (telefoon 140182). Voor inzage buiten de kantooruren kunt u een afspraak maken.
 
Beroep
Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen over de ontwerpbeschikking te hebben ingebracht. De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na het einde van de beroepstermijn, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en met toepassing van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening; de beschikking treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Het beroepschrift moet worden gericht aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak; het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide onder vermelding van 2014196116. Voor zowel het beroep- als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.
 
Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.
 
 
Naar boven