Provincie Zuid-Holland - ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Edisonstraat 13 te Gouda
Onderwerp
De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij van plan zijn de volgende omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu te verlenen:
  • -
    Stubbe B.V.: revisievergunning voor de opslag- en transport van vloeibare stoffen en tankreiniging op het perceel Edisonstraat 13, 2809 PC Gouda.
Inzage
Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 5 maart tot en met 15 april 2015 inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het kantoor van de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088-5450 000).
Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt.
Zienswijzen
U kunt uw schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit onder vermelding van het kenmerk 201137958 gedurende deze periode indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088-5450 000).
Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.
Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.
 
Naar boven