OPENBARE BEKENDMAKING
Bekendmaking B eschikking
Wet bodembescherming
De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bekend dat zij een melding heeft ontvangen van voorgenomen saneringswerkzaamheden ter plaatse van de locatie Veerweg (viaduct) te Papendrecht. De melding is gedaan op grond van artikel 39b, derde lid van de Wet bodembescherming en artikel 6, eerste lid van het Besluit Uniforme Saneringen.
 
Deze locatie is geregistreerd onder Wbb-code ZH059000419.
 
Conform het Besluit Uniforme Saneringen kan in beginsel vanaf vijf weken en binnen twaalf maanden na ontvangst van de melding gestart worden met de saneringswerkzaamheden.
Namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland zal de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid binnen vier weken na ontvangst van de melding controleren of deze voldoet aan de eisen van het Besluit Uniforme Saneringen.
De mededeling aan de saneerder naar aanleiding van bovengenoemde controle is geen besluit in de zin van de Algemene wet bestuursrecht (Awb). Hiertegen kan dan ook geen bezwaar of beroep worden ingesteld.
Indien u van mening bent dat de melding niet voldoet aan de eisen van het Besluit Uniforme Saneringen, kunt u de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid hierop wijzen.
 
Een dergelijke mededeling dient te worden gericht aan:
Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
Afdeling Expertise en Advies
Wettelijke Taken Ondergrond
Postbus 550
3300 AN Dordrecht
T [078] 770 85 85. Hier kunt u ook nadere inlichtingen verkrijgen.
 
Dordrecht, 20 november 2014
 
 
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland,
voor dezen,
Hoofd afdeling Expertise en Advies
van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid
Naar boven