Provincie Zeeland - Beschikking voor Mobilisation for the Environment en Stichting Natuur en Milieu
Gedeputeerde Staten van Zeeland hebben een verzoek ontvangen van Mobilisation for the Environment en Stichting Natuur en Milieu om aanpassing van de vergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van Zeeland Refinery. Gedeputeerde staten hebben het verzoek geweigerd. In de beschikking zijn wijzigingen aangebracht ten opzichte van de ontwerpbeschikking.
 
De beschikking ligt ter inzage vanaf 18 december 2013 tot en met 28 januari 2015 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur en/of gedurende openingstijden in het gemeentehuis van Borsele te Heinkenszand.
 
Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend over de ontwerpbeschikking, de adviseurs die advies uitgebracht hebben over de ontwerpbeschikking, belanghebbenden die zienswijzen hebben over wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van de ontwerpbeschikking en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpbeschikking kunnen tot en met 29 januari 2015 tegen de beschikking beroep instellen bij de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beschikking treedt op 30 januari 2015 inwerking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.
 
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot dhr. J.M. Olijslager tel 0115 – 745 132 van RUD Zeeland.
Naar boven