Aanvraag en beschikking Wabo Buurtje 1 te Gouda
Onderwerp
Voor bepaalde veranderingen binnen een inrichting kan worden volstaan met het volgen van een kortere procedure voor het verlenen van een omgevingsvergunning. Een aanvraag hiertoe is ingediend door Croda Nederland BV voor het installeren en in gebruik nemen van een vloeistoftransportpomp op het perceel Buurtje 1, 2802 BE Gouda. De aanvraag is ingediend op 5 november 2014.
Inmiddels hebben Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland besloten de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.
Inzage
Dit besluit en de overige relevante stukken kunt u van 11 december 2014 tot en met 21 januari 2015 inzien bij de Omgevingsdienst Midden-Holland.
Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het kantoor van de Omgevingsdienst Midden-Holland, Thorbeckelaan 5 te Gouda (telefoon 088-5450 000). Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt.
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending aan de aanvrager (8 december 2014) tegen het besluit een bezwaarschrift indienen.
Het bezwaarschrift moet worden gestuurd naar Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag, ter attentie van het Awb-secretariaat.
Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.
Het indienen van een bezwaarschrift betekent niet dat het besluit niet geldt. Bij spoedeisende belangen kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als om een voorlopige voorziening wordt verzocht, geldt de beschikking pas nadat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van het verzoek is griffierecht verschuldigd.
U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.
 
Naar boven