Provincie Zuid-Holland Kennisgeving ontbrandingstoestemming Molenlaan Bergambacht
Onderwerp
De omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) maakt namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland
het volgende bekend. Gedeputeerde Staten hebben besloten een ontbrandingstoestemming op grond van artikel 3B.1, lid 3 onder a van het Vuurwerkbesluit te verlenen aan Master Pyrotech.
De ontbrandingstoestemming betreft het tot ontbranding brengen van professioneel vuurwerk op 13 december 2014 op de locatie Molenlaan Bergambacht tijdstip is rond 19.00
 
Inzage
U kunt de ontbrandingstoestemming en de bijbehorende stukken vanaf 10 december 2014 gedurende zes weken inzien tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur, in het gemeentehuis van Bergambacht Raadhuisplein 5, Bergambacht (telefoon 0182-35 65 55). Voor inzage buiten kantooruren kan een afspraak worden gemaakt. Deze kennisgeving staat ook onder Bekendmakingen op www.odmh.nl.
 
Bezwaar
Tijdens de inzageperiode kunnen belanghebbenden bezwaar indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag).
Indien een bezwaarschrift is ingediend, kan, in spoedeisende gevallen, tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In dat geval moet u een bepaald bedrag (griffierecht) betalen.
U kunt een voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen bij de Raad van State via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.
 
Naar boven