Provincie Gelderland - Vuurwerkbesluit - Heringsaweg 10 -12 te Vragender
Lesli Vuurwerk B.V. te Vragender
Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit
Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting van Lesli Vuurwerk B.V. aan de Heringsaweg 10 -12 te Vragender beoordeeld en goedgekeurd.
Inwerkingtreding van het besluit
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na bekendmaking, dit is de toezending van dit besluit.
Indien er door een belanghebbende een bezwaarschrift wordt ingediend binnen de termijn van zes weken blijft het besluit in werking. Pas als ook gedurende de termijn van zes weken een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort. Het besluit treedt dan pas weer in werking nadat door de rechtbank op het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.
Terinzagelegging
Het goedkeuringsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage.
Om het goedkeuringsbesluit in te zien, kunt u een afspraak maken met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen via het emailadres wabo@odrn.nl of u kunt bellen naar telefoonnummer (024) 751 77 00.
De Omgevingsdienst Regio Nijmegen is op 25, 26 december 2014 en 1 januari 201 5 gesloten.
Rechtsmiddelen
Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na bekendmaking van het besluit hiertegen een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan Gedeputeerde Staten, secretariaat Commissie van Advies voor Bezwaarschriften en Klachten, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Op envelop en brief duidelijk “bezwaarschrift” vermelden.
Informatie over de bezwaarprocedure is te vinden op de website van de provincie Gelderland via www.gelderland.nl.
Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen. Voor individuele burgers bestaat de mogelijkheid dat verzoek digitaal in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl. Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Verdere informatie kunt u verkrijgen bij de rechtbank Gelderland.
Nijmegen, 2 december 2014, zaaknummer Z14.032057
Gedeputeerde Staten van Gelderland
Omgevingsdienst Regio Nijmegen
Naar boven