Provincie Zeeland - Verleende omgevingsvergunning en waterwetvergunning Aben Green Energy B.V.
Gedeputeerde staten van Zeeland en Waterschap Scheldestromen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning en waterwetvergunning hebben verleend aan Aben Green Energy B.V., gelegen te Westdorpe voor het produceren van groene energie met behulp van biomassa.
 
In de vergunningen zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.
 
De vergunningen liggen ter inzage vanaf 27 november 2014 tot en met 8 januari 2015 bij de publieksbalie van de gemeente Terneuzen, Stadhuisplein 1 in Terneuzen van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.30 uur.
 
Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend over de ontwerpvergunningen, de adviseurs die advies uitgebracht hebben over de ontwerpvergunning, belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend over de ontwerpvergunning kunnen tot en met 8 januari 2015 tegen de vergunningen beroep instellen bij de afdeling bestuursrecht van de rechtbank Zeeland-West Brabant. De vergunningen treden op 9 januari 2015 inwerking, tenzij een verzoek tot het treffen van een voorlopi­ge voorzie­ning is gedaan bij de voorzieningenrechter van de afdeling bestuursrecht­ van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.
 
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot M. Bos, tel 0115-745182 van RUD Zeeland.
 
Naar boven