00133071
 
Kennisgeving ontwerpbeschikking
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht
uitgebreide voorbereidingsprocedure
 
Onderwerp
Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning aan FrieslandCampina Maasdam te verlenen.
 
Op 28 mei 2014 is de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De aanvraag betreft een, de gehele inrichting omvattende, omgevingsvergunning voor de inrichting gelegen aan de Lageweg 4 te Maasdam. De ontwerpbeschikking ziet op de bouw van een distributiecentrum en het inwerking hebben van een inrichting voor het vervaardigen van consumptiemelk en diverse melkproducten.
 
Inzage
U kunt de aanvraag, de ontwerpbeschikking (het ontwerp van de beschikking zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken inzien van 24 november 2014 tot en met 5 januari 2015:
- bij het gemeentehuis, Sportlaan 22 te Maasdam, op werkdagen tijdens de openingstijden; buiten de openingstijden na telefonische afspraak, tel. (078) 676 44 33. 
en
- bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, op elke werkdag van 08:00 uur -16:00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, tel. nr. (078) 770 85 85.
 
Zienswijzen
Binnen 6 weken na de start van de terinzagetermijn kan een ieder daarover schriftelijke of mondelinge zienswijzen inbrengen bij de Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.
 
Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar (de heer M.J.C. Salet, tel. 078 - 770 8585).Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
 
Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.
 
Gedeputeerde Staten, 21 november 2014

Naar boven