Provincie Zeeland - Mandaatbesluit van Provinciale Staten van Zeeland inzake het voeren van bestuursrechtelijke procedures ingevolge de Wet Luchtvaart
 
Mandaatbesluit van Provinciale Staten van Zeeland d.d. 31 oktober 2014, inhoudende het verlenen van mandaat aan Gedeputeerde Staten van Zeeland betreffende het voeren van bestuursrechtelijke procedures op grond van de Wet Luchtvaart.
 
Provinciale Staten van Zeeland,
  • gelezen het voorstel van Gedeputeerde Staten van 23 september 2014, nr. 14013725;
  • overwegende dat het wenselijk is dat de bevoegdheden van Provinciale Staten inzake het voeren van bestuursrechtelijke procedures worden gemandateerd aan Gedeputeerde Staten;
  • gelet op hoofdstuk 10 van de Algemene wet bestuursrecht;
Besluiten vast te stellen het navolgende Mandaatbesluit 2014 inzake het voeren van bestuursrechtelijke procedures ingevolge de wet luchtvaart.
Artikel 1
Het voeren van bestuursrechtelijke procedures op grond van de Wet Luchtvaart wordt gemandateerd aan Gedeputeerde Staten.
Artikel 2
De gemandateerde verschaft Provinciale Staten tijdig die informatie die redelijkerwijs voor Provinciale Staten van belang geacht moet worden.
Artikel 3
Dit besluit treedt in werking met ingang van 14 november 2014.
Artikel 4
Dit besluit wordt aangehaald als "Mandaatbesluit 2014 inzake het voeren van bestuursrechtelijke procedures ingevolge de Wet luchtvaart".
 
Aldus vastgesteld in de vergadering van Provinciale Staten van 31 oktober 2014.
 
Drs. J.M.M. Polman, voorzitter
Drs. P. Joosse, griffier
 
Uitgegeven, 20 november 2014
De secretaris A.W. Smit
Naar boven