Provincie Noord-Holland; wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie hoogwaardige communicatienetwerken Noord-Holland 2013
Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 21 oktober 2014, nr. 169160/482395 tot wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie hoogwaardige communicatienetwerken Noord-Holland 2013  
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland
Overwegende dat het vanwege het ophogen van het subsidieplafond gewenst is om de Uitvoeringsregeling subsidie hoogwaardige communicatienetwerken Noord-Holland 2013 te wijzigen;
Gelet op artikel 2 van de Algemene subsidieverordening Noord-Holland 2011;
B esluiten :
Artikel I
De Uitvoeringsregeling subsidie wordt als volgt gewijzigd:
A
Artikel 8 komt als volgt te luiden:
  • 1.
    Aanvragen om subsidie dienen in de periode van 5 tot en met 19 november 2014 te zijn ontvangen en worden behandeld op volgorde van ontvangst.
  • 2.
    Aanvragen om subsidie die buiten de periode in het vorige lid zijn ontvangen worden niet in behandeling genomen.
  • 3.
    Wanneer een aanvrager op grond van artikel 4:5 van de Algemene wet bestuursrecht de gelegenheid heeft gehad de aanvraag aan te vullen, geldt als datum van ontvangst van de aanvraag, de datum waarop de aanvraag is aangevuld.
  • 4.
    Indien meerdere aanvragen voor de activiteiten als bedoeld in artikel 2, onderdeel a, op dezelfde dag worden ontvangen en door honorering van deze aanvragen het subsidieplafond wordt overschreden, wordt de aanvraag voor het netwerk met de hoogste meerwaarde als eerste in behandeling genomen. Voor de beoordeling van de hoogste meerwaarde wordt gekeken naar de uitgangssituatie. Hoe lager de kwaliteit van het best beschikbare communicatienetwerk in de huidige situatie, des te hoger de meerwaarde. De gehanteerde volgorde hierbij is (van laag naar hoog): ADSL, VDSL, kabelinternet, glasvezelinternet. Komen er meerdere aanvragen binnen met een gelijke uitgangssituatie, dan scoort de aanvraag met de meeste aansluitingen het hoogst.
  • 5.
    Indien meerdere aanvragen voor de activiteiten als bedoeld in artikel 2, onderdeel b, op dezelfde dag worden ontvangen en door honorering van deze aanvragen het subsidieplafond wordt overschreden, bepaalt het lot welke aanvragen worden gehonoreerd.
  • 6.
    Gedeputeerde staten beslissen binnen 13 weken na ontvangst van de aanvraag om subsidie.
Artikel II
Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst.
Haarlem, 21 oktober 2014.
Gedeputeerde Staten van Noord-Holland,
J.W. Remkes, voorzitter.
G.E.A. van Craaikamp, provinciesecretaris.
Uitgegeven op 3 november 2014.
Naar boven