Provincie Gelderland- Wet geluidhinder - Besluit Reconstructie A325 tussen Elden en Ressen, gemeente Overbetuwe
Wet geluidhinder/Algemene wet bestuursrecht
Reconstructie A325 tussen Elden en Ressen, gemeente Overbetuwe
Verhoging rijsnelheid
Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat namens hen op grond van de Wet geluidhinder een besluit is genomen voor het vaststellen van hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ten behoeve van de reconstructie van de A325 tussen Elden en Ressen. De rijsnelheid in de avond- en nachtperiode wordt verhoogd.
Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben hun bevoegdheid voor het nemen van dergelijke besluiten gemandateerd aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN).
Het betreft een besluit ingevolge de Wet geluidhinder voor één woning in de gemeente Overbetuwe. In het besluit wordt voor deze woning een hogere waarde voor geluid vastgesteld voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting.
Mogelijkheid van inzien
Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 17 oktober 2014 tot en met 28 november 2014 ter inzage receptiebalie in het Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem en bij de gemeente Overbetuwe tijdens de gebruikelijke openingsuren.
Het besluit kan worden ingezien via de provinciale website via: http://www.gelderland.nl/bekendmakingen.
Rechtsmiddelen
Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen het besluit tot 29 november 2014. Meer informatie hierover is vermeld aan het slot van het besluit.
Wilt u meer weten?
Voor algemene vragen kunt u het Provincieloket bellen, telefoonnummer (026) 359 99 99, of mevrouw I. van den Bergh, telefoonnummer (024) 329 7719.
Nijmegen, 15 oktober 2014 - zaaknummer Z14.012978
Gedeputeerde Staten van Gelderland
Naar boven