Rectiicatie Gerzon Eck en Wiel B.V. (Doejenburg 21 te Eck en Wiel)
Vergunningverlening Wabo
Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 7 oktober 2013 medegedeeld dat zij het voornemen hebben te besluiten een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor een aanvraag revisievergunning in verband met de uitbreiding met inzameling en bewerking van afvalstoffen. Bij de stukken, die ter inzage liggen, is abusievelijk 1 bestand verkeerd toegevoegd aan de stukken. Dit bestand is bij deze publicatie toegevoegd.
Mogelijkheid van inzien
Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 10 oktober 2014 tot en met 21 november 2014 ter inzage bij de receptiebalie in het Huis der Provincie en bij de gemeente Buren tijdens de gebruikelijke openingsuren. Hierin is geen verandering opgetreden ten opzichte van de publicatie van 7 oktober 2014.
Zienswijzen
Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.
Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Gelderland, p/a Postbus Postbus 6267, 4000 HG Tiel of aan ingekomenpost@odrn.nl, onder vermelding van het zaaknummer dat op de eerste bladzijde van het ontwerpbesluit staat vermeld. Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met telefoonnummer 0344 - 579 314.
Wij wijzen er op, dat alleen beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend bij het uiteindelijke besluit is.
 
Tiel, 13 oktober 2014 - OLO-nummer 589977
Namens Gedeputeerde Staten van Gelderland
Omgevingsdienst Rivierenland
Naar boven