Provincie Gelderland - Omgevingsvergunning OLO 1179671 - Van Voordenpark 15 te Zaltbommel
Sachem Europe B.V. te Zaltbommel
Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend aan Sachem Europe B.V. voor het plaatsen van twintig PGS 15 gebouwen voor de opslag van gevaarlijke stoffen met een maximale opslag van tien ton per gebouw op de locatie Van Voordenpark 15, 5301 KP Zaltbommel.
Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):
  • A.
    het veranderen of veranderen van de werking van een milieu-inrichting (artikel 2.1, lid 1, sub e Wabo;
  • B.
    het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo).
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van 17 juni tot 29 juli 2014 ter inzage gelegen bij de provincie Gelderland bij de receptiebalie in het Huis der Provincie en bij de gemeente Zaltbommel.
Ingekomen zienswijzen
Tijdens de terinzagelegging hebben wij één zienswijze ontvangen.
Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.
Ter inzage
Het definitieve besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 3 oktober 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de provincie Gelderland bij de receptiebalie in het Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem en bij de gemeente Zaltbommel, afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel, Hogeweg 11 te Zaltbommel, tijdens openingsuren.
Beroepsmogelijkheid
Belanghebbenden kunnen vanaf de dag na de dag van terinzagelegging van het besluit gedurende zes weken tegen het besluit een beroepschrift indienen bij de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem). Zij die partij zijn in de hoofdzaak kunnen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem) een verzoek indienen om een voorlopige voorziening te treffen.
Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid digitaal beroep of een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.
Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van het griffierecht kunt u informatie verkrijgen bij de rechtbank Gelderland, telefoonnummer (026) 359 20 00 of op www.rechtspraak.nl.
Naar boven