Provincie Gelderland, Ontwerp Omgevingsvergunning Wabo, Middenkampweg 2 te Nijmegen
 
KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT
Gedeputeerde Staten van Gelderland maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen aan Mead Johnson BV, gelegen aan de Middenkampweg 2, 6545 CJ Nijmegen.
Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteit(en):
  • A.
    het in werking hebben van een milieu-inrichting (artikel 2.1, lid 1, sub e Wabo)
  • B.
    het doen van handelingen met gevolgen voor een beschermd natuurgebied (art. 16/19d Natuurbeschermingswet 1988)
Ter inzage
Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 6 augustus 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage.
Op de volgende locaties liggen de stukken ter inzage tijdens de gebruikelijke openingsuren:
  • -
    De receptiebalie van Huis ter Provincie Gelderland, Markt 11 te Arnhem,
  • -
    De gemeentelijke Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.
Zienswijze
Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging een zienswijzen tegen het ontwerpbesluit indienen (schriftelijk of mondeling). Binnen de aangegeven termijn kunnen ook adviezen worden uitgebracht.
Een schriftelijke zienswijze moet worden ingediend bij Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen.
Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via Omgevingsdienst Regio Nijmegen (telefoonnummer (024) 751 7700). Van een mondeling ingediende zienswijze wordt een verslag gemaakt.
De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt. De aanvrager wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingebrachte zienswijze(n).
Zienswijzen, reactie en adviezen worden meegenomen bij het nemen van de beslissing op de aanvraag. Als er geen zienswijzen zijn ingediend, moet binnen 4 weken na afloop van de periode van terinzagelegging een beslissing worden genomen op de aanvraag.
Wij maken u er op attent dat tegen het definitieve besluit alleen beroep kan worden ingediend, ook als u tijdig een zienswijze hebt ingediend èn u tevens belanghebbende bent. Alleen als er bijzondere omstandigheden zijn waardoor er geen zienswijze(n) kon(den) worden ingediend, is er een kans dat de bestuursrechter het beroep toch behandelt.
Naar boven