Provincie Utrecht Wbb Bodemverontreiniging in Zeist: N224 en N227 bermschade en parkeervlakken (UT035500512)
Deze advertentie geeft informatie over een project dat gevolgen kan hebben voor het milieu. Woont of werkt u in de buurt, dan kan het voor u van belang zijn de advertentie te lezen.
 
Provincie Utrecht heeft bij de provincie Utrecht bodemonderzoeksrapporten en een deelsaneringsplan ingediend voor de bodemverontreiniging op de bovengenoemde locatie.
 
Gedeputeerde Staten hebben het volgende besloten:
 
Ter plaatse van het hierboven genoemde perceel is sprake van een geval van ernstige bodemverontreiniging als bedoeld in artikel 29 lid 1, van de Wet bodembescherming. Het gehele geval van ernstige bodemverontreiniging is echter nog niet volledig in beeld gebracht.
 
Gelet op het huidige of het toekomstige gebruik van deze ernstig verontreinigde bodem is er geen sprake van zodanige risico’s voor mens, ecosysteem en/of verspreiding van de verontreiniging dat spoedige sanering als bedoeld in artikel 37 van de Wet bodembescherming noodzakelijk is . Ook is het niet noodzakelijk om met spoed de volledige omvang van het geval verder in beeld te brengen.
 
Gedeputeerde Staten van Utrecht stemmen onder voorwaarden in met het deelsaneringsplan.
 
Geen zienswijzen
Omdat er redelijkerwijs geen bedenkingen zijn te verwachten van belanghebbenden, hebben GS besloten geen ontwerpbeschikking met bijbehorende rapportages ter visie te leggen, maar direct een beschikking te nemen.
 
Bezwaar
Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Utrecht, t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht, binnen zes weken na de dag waarop de beschikking op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt. 
 
Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:
- de naam en het adres van de indiener;
- de dagtekening;
- een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;
- de gronden van het bezwaar (de motivering).
 
Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden. Vanwege de eis van schriftelijkheid die de Awb stelt, is het niet mogelijk om via e-mail bezwaar te maken.
 
Het maken van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het maken van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.
 
Informatie
Voor inlichtingen kunt u terecht bij de RUD Utrecht, telefoonnummer 06 15349990.
 
 
Naar boven