VERLEENDE VERGUNNINGEN EN ONTHEFFINGEN T/M 23 JULI 2014

  • Standplaatsvergunning op grond van artikel IV.2 lid 1 van de Algemene Verordening van het Natuur- en Recreatieschap De Grevelingen, voor het innemen van een standplaats voor de verkoop van eet en drinkwaren aan de binnenzijde van de Brouwersdam tot 31 december 2014.

  • Vergunning op grond van artikel IV.1 en artikel II.24 van de Algemene Verordening van het Natuur- en Recreatieschap De Grevelingen, voor het verzorgen van bedrijfsmatige recreatie op het Grevelingenmeer in 2014.

  • Ontheffing op grond van artikel IV.2 en artikel V.1 van de Algemene Verordening van het Natuur- en Recreatieschap Haringvliet, voor het geven van flyboardlessen vanaf het strandje bij Numansdorp en het plaatsen van 2 vlaggenmasten tot 30 september 2014.

  • Ontheffing van artikel II.18 van de Algemene Verordening van het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, voor het rijden met een RTV1140 CPX van Kubota, op 7 augustus ten behoeve van de Boskalis Beach Cleanup Tour op het strand van Rockanje tot Oostvoorne.

  • Ontheffing op grond van artikel IV.2 van de Algemene Verordening van het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, voor de verkoop van eet en drinkwaren van juni t/m september 2014 aan het Oostvoornse Meer, locatie slag Stormvogel.

Naar boven