Provincie Utrecht Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Asfalt Centrale Groenewoudsedijk 7 te Utrecht

Utrecht gelegen aan de Groenewoudsedijk 7 te Utrecht

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben aan KWS-infra bv. een vergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht verleend. Het betreft een vergunning voor het tijdelijk opstellen van een mobiele betoncentrale op het bedrijfsterrein van de Asfalt Centrale Utrecht gelegen aan de Groenewoudsedijk 7 te Utrecht.

U kunt de stukken inzien

U kunt de vergunning en de daarbij behorende stukken inzien vanaf woensdag 9 juli 2014 tot en met dinsdag 19 augustus 2014 bij:

- De RUD Utrecht, team Vergunningverlening Bedrijven aan de Archimedeslaan 6 te Rijnsweerd, Utrecht, elke werkdag van 8.00-16.00 uur; na telefonische afspraak 030 2583849;

- de gemeente Utrecht, balie Bouwen Wonen en Ondernemen, Rachmaninoffplantsoen 61 op werkdagen van 9.00- 17.00uur, telefoon 030-2864802.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van

Utrecht, t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht, binnen zes weken

na de dag waarop de beschikking op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt.

- Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

- de naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

- de gronden van het bezwaar (de motivering).

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden. Vanwege de eis van schriftelijkheid die de Awb stelt, is het niet mogelijk om via e-mail bezwaar te maken.

Het maken van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het maken van bezwaar een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.

Informatie

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij het team Vergunningverlening Bedrijven van de RUD Utrecht bij de heer R. Bakker, telefoonnummer 030-2582437.

Naar boven