Start van deze pagina
Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud

Overheid.nl - de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Tekstgrootte
+


Vergaderjaar 2017-2018
Kamerstuk 34788 nr. 9

Gepubliceerd op 8 november 2017 13:27

Gerelateerde informatie


Toon alle stukken in dossier34 788 Wijziging van de Wet op de dividendbelasting 1965, de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 en enige andere wetten in verband met de introductie van een inhoudingsplicht voor houdstercoöperaties, de uitbreiding van de inhoudingsvrijstelling in de dividendbelasting en wijziging van enkele antimisbruikbepalingen in de dividendbelasting en vennootschapsbelasting (Wet inhoudingsplicht houdstercoöperatie en uitbreiding inhoudingsvrijstelling)

Nr. 9 TWEEDE NOTA VAN WIJZIGING

Ontvangen 8 november 2017

Het voorstel van wet wordt als volgt gewijzigd:

1

In het in artikel I, onderdeel A, onder 1, opgenomen artikel 17, derde lid, onderdeel b, onder 1°, wordt «verscheidende» vervangen door: verscheidene.

2

In het in artikel II, onderdeel C, onder 3, opgenomen artikel 4, derde lid, onderdeel c, onder 1°, wordt «verscheidende» vervangen door: verscheidene.

TOELICHTING

Met deze nota van wijziging wordt een redactionele wijziging aangebracht in het voorgestelde artikel 17, derde lid, onderdeel b, onder 1°, van de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 en in het voorgestelde artikel 4, derde lid, onderdeel c, onder 1°, van de Wet op de dividendbelasting 1965.

De voorstellen in deze nota van wijziging zijn beoordeeld met de uitvoeringstoets nieuwe stijl. Voor deze voorstellen geldt dat de eerder uitgebrachte uitvoeringstoets onverkort van kracht is. De nota van wijziging heeft geen gevolgen voor de uitvoeringskosten van de Belastingdienst.

De Staatssecretaris van Financiën, M. Snel


SnelzoekenInfo

Snelzoeken
U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op
–een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst (bijvoorbeeld "milieu")
–een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').
U kunt termen combineren door EN te zetten tussen de termen (blg 32123 EN milieu).
U kunt zoeken op letterlijke tekst door '' om de term te zetten. ('appellabele toezeggingen').

Voor meer mogelijkheden en uitleg verwijzen wij u naar de help-pagina's van Officiële bekendmakingen op overheid.nl