Ontwerpbesluit voor de functiewijziging van horeca naar wonen, Zandwerven 29, 1715KM Spanbroek

Voornemen om een omgevingsvergunning te verlenen voor de functiewijziging van horeca naar wonen op locatie Zandwerven 29, 1715KM Spanbroek

Gemeente Opmeer is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de functiewijziging van horeca naar wonen op locatie Zandwerven 29, 1715KM Spanbroek en betreft de volgende activiteiteit(en):

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

 

Waarom publiceert gemeente Opmeer dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente Opmeer u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de omgevingsvergunning die de gemeente van plan is te verlenen?

De omgevingsvergunning die gemeente Opmeer van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 15 april 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit in het gemeentehuis bekijken. Gemeente Opmeer bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later alleen reageren op het definitieve besluit als dat tegen uw belangen ingaat. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis, https://www.opmeer.nl. Voor informatie over het bekijk en van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0226-363 333.

Naar boven