Ontwerpbesluit heropbouwen van de gevel van de kleine stal, Mamelis 21 te Lemiers, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 1040

Voornemen om een vergunning te verlenen voor heropbouwen van de gevel van de kleine stal op locatie Mamelis 21 te Lemiers, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 1040

De gemeente Vaals is van plan om een Omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor heropbouwen van de gevel van de kleine stal op locatie Mamelis 21 te Lemiers, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie F, nummer 1040 en betreft de volgende activiteiteit(en):

  • activiteit die betrekking heeft op een gemeentelijk monument

  • het bouwen van een bouwwerk

Waarom publiceert de gemeente Vaals dit bericht?

Met dit bericht laat de gemeente Vaals u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente Vaals van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente Vaals van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 15 april 2024 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het ontwerpbesluit bekijken. Voor het inzien van de aanvraag kunt u gebruik maken van de volgende link: jeleefomgeving.nl/inzien/001737211/15305dea-d6ee-11ee-a32e-0050560122a3 De gemeente Vaals bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later alleen reageren op het definitieve besluit als dat tegen uw belangen ingaat. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 043-3068568.

Naar boven