Uitgebreide procedure ambtshalve wijzigen voorschriften definitief besluit – Lageheiweg 9 Escharen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat de voorschriften ambtshalve zijn gewijzigd. De beschikking is aangepast naar aanleiding van ingekomen zienswijzen.

Voor: wijzigen van voorschriften bij een varkenshouderij

Locatie: Lageheiweg 9, 5364 ND Escharen

Zaaknummer: Z/206374

Datum terinzagelegging: 4 maart 2024

Mogelijkheid van beroep

Tegen dit besluit kan binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit beroep worden aangetekend bij de Rechtbank Oost-Brabant sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden. In bepaalde gevallen kunnen ook anderen beroep instellen, zie hiervoor https://www.raadvanstate.nl/@125301/niet-belanghebbende- toegang-beroep/.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet de gronden van het beroep bevatten en zijn ondertekend.

Als u het besluit wilt laten schorsen kunt u een voorlopige voorziening (schorsing) aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht. Bij dit verzoek voegt u een afschrift van het ingediende beroepschrift. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is geen termijn verbonden. U kunt ook digitaal beroep instellen of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor het instellen van beroep of het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Nadere informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

Inzage en inlichtingen

Het besluit met bijbehorende stukken is tot en met 15 april 2024 in te zien op www.officielebekendmakingen.nl. Heeft u vragen over het besluit? Neem dan contact op met de Omgevingsdienst Brabant Noord, via telefoonnummer 088 7430 000 of per e-mail info@odbn.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer. Wilt u de stukken fysiek inzien? Dan kunt u ook de gemeente benaderen.

Naar boven