Bekendmaking plaatsingsbesluit ondergrondse restafval container

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen om een locatie aan de Bloemendalstraat aan te wijzen voor de plaatsing van een ondergrondse container voor huishoudelijk restafval.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten zijn in te zien via ‘bekijk documenten’ in de linker kolom. Ook liggen de stukken met ingang van vrijdag 1 maart 2024 gedurende 6 weken (tot en met donderdag 11 april 2024) ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Vaals, Von Clermontplein 15.

Instellen beroep

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 8:1 juncto 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen binnen 6 weken ingaande de dag na bekendmaking van dit besluit, hiertegen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg, Team Bestuursrecht (Postbus 950, 604-0 AZ Roermond). Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen beroep is ingesteld; de gronden van beroep. Tevens kan de indiener van een beroepschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, team Bestuursrecht, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien de indiener van het beroepschrift van mening is dat onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven