Besluit aanvraag omgevingsvergunning, Mast 18, 3891 KG Zeewolde

De gemeente heeft op 28-02-2024een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 00500000075918 voor het omzetten van een bedrijfs- naar een reguliere woning op locatie Mast 18, 3891 KG Zeewolde.

De vergunning is Verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

 

Afwijken van regels in het omgevingsplan

 

 

Inzage

Het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens zijn voor

iedereen in te zien in het gemeentehuis en kunnen digitaal opgevraagd

worden via zeewolde.nl/contact.

Daarnaast zijn het besluit, de aanvraag en bijbehorende gegevens tijdens een periode van zes weken

voor iedereen in te zien op de website Officiële bekendmakingen.

Procedure

U kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt uw bezwaar richten aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Zeewolde, per adres naar Commissie bezwaarschriften Ermelo-Harderwijk-Zeewolde-Meerinzicht, Postbus 1, 3890AA Zeewolde. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op {startdatum bezwaartermijn} en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website www.zeewolde.nl of telefoonnummer 036-5229522.

Voorlopige voorziening

U kunt naast het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet dan een kopie van het bezwaarschrift meesturen.

U kunt ook online het verzoekschrift indienen bij deze rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven