Correctie op ontvangst aanvraag Omgevingsvergunning: het tijdelijk huisvesten van arbeidsmigranten voor de duur van 10 jaar in strijd met het omgevingsplan, Modem 30 te Coevorden

Zaak: Z2024-002384

 

Ontvangen op: 08-02-2024

 

Locatie: Modem 30 7741MJ Coevorden

 

Projectomschrijving: het tijdelijk huisvesten van arbeidsmigranten voor de duur van 10 jaar in strijd met het omgevingsplan (conceptaanvraag)

 

In het Gemeenteblad van 22 februari 2024 hebben Burgemeester en wethouders van Coevorden belanghebbenden erover geïnformeerd dat er een aanvraag om een omgevingsvergunning binnen is gekomen voor het tijdelijk huisvesten van arbeidsmigranten voor de duur van 10 jaar in strijd met het omgevingsplan. Hierbij is vermeld dat deze aanvraag de reguliere voorbereidingsprocedure volgt. Deze informatie is onjuist. Er is op dit moment nog geen formele aanvraag ingediend en er is nog geen voorbereidingsprocedure van start gegaan. Het gaat om een conceptaanvraag.

 

Indien er een formele aanvraag wordt ingediend wordt dit alsnog gepubliceerd om belanghebbenden hierover vroegtijdig te informeren. Op dit moment staan er nog geen rechtsmiddelen open zoals het indienen van een bezwaarschrift. Dit is pas mogelijk als er een besluit op de formele aanvraag is genomen. Het besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad en daarin wordt ook de termijn genoemd waarbinnen een bezwaarschrift kan worden ingediend.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0524. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

 

Naar boven