Buiten behandelingstelling het plaatsen van 2 dakkapellen, Landgoed 11, 6942MA Didam

De gemeente Montferland heeft besloten om de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001568 voor een Omgevingsvergunning op locatie Landgoed 11, 6942MA Didam buiten behandeling te stellen. De aanvraag betrof de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

Bent u het niet eens met het besluit?

U kunt de gemeente Montferland tot 12 april 2024 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op de pagina ‘Bezwaarmaken’ op website van de gemeente www.montferland.info kunt u digitaal uw bezwaarschrift indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit in het gemeentehuis op afspraak bekijken. Raadpleeg voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website www.montferland.info. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391en kiezen voor optie 3.

Naar boven