Allego komt met connectietarief tegen onnodige bezetting laadpaal

 

 

Allego kondigt aan om vanaf 1 maart een extra connectietarief van € 0,25 per uur in te voeren. Dat bedrag komt bovenop de prijs per kilowattuur (kWh) die gebruikers nu ook al betalen.

Allego heeft 58 laadpalen in Etten-Leur

Daarnaast zijn er 55 laadpalen van Vattenfall en 2 laadpalen van Park ’n Charge. Vattenfall en Park ‘n Charge hebben in februari 2024 nog geen connectietarief.

Ga zelf na of u een paal van Allego gebruikt

Kijk op de laadpalenkaart om te zien of de laadpaal die u gebruikt een laadpaal van Allego is. Dan kunt u als u dat wilt rekening houden met deze verandering. De laadpalenkaart staat op: www.etten-leur.nl > zoek op laadpalen > klik op laadpalen voor elektrische auto's > de link naar de laadpalenkaart staat in de introductietekst van deze pagina.

De aanleiding voor het connectietarief

Allego wil dat meer mensen hun auto kunnen opladen. Daarom willen ze voorkomen dat gebruikers te lang met hun auto aan de lader blijven hangen terwijl de auto vol is. Zij hopen dat het connectietarief daaraan zal bijdragen.

Stel uw vragen aan Allego

Allego mag zelf de prijzen voor haar laadpalen bepalen. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het connectietarief. Stel die vragen aan Allego. Zij kunnen u alle details uitleggen. Alle mogelijkheden om contact op te nemen staan op www.allego.eu.

Naar boven