Melding voor de opslag van diesel en vloeistoffen die niet brandbaar zijn in bovengrondse opslagtanks in verband met de uitbreiding van de Waddendijk op Vlieland.

 

De gemeente Vlieland heeft een melding omgevingsvergunning ontvangen voor het onderdeel ‘activiteitenbesluit’. De melding is aangevraagd Voor de opslag van diesel en vloeistoffen die niet brandbaar zijn in bovengrondse opslagtanks in verband met de uitbreiding van de Waddendijk op Vlieland.

Waarom publiceert de gemeente Vlieland dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Vlieland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Vlieland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Vlieland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Vlieland heeft een melding ontvangen Voor de opslag van diesel en vloeistoffen die niet brandbaar zijn in bovengrondse opslagtanks in verband met de uitbreiding van de Waddendijk op Vlieland. De gemeente Vlieland neemt daarover zo spoedig mogelijk een besluit; voor een melding geldt geen termijn. Als de melding wordt geaccordeerd, publiceert de gemeente Vlieland een nieuw bericht.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Vlieland via het telefoonnummer 06-11747818 een mail sturen naar: bwt@vlieland.nl.

Naar boven