Bekendmaking voorgenomen verhuur water door de gemeente Druten

 

 

De gemeente Druten heeft het voornemen om het volgende perceel water zoals hierna benoemd te verhuren:

 

  • Het water gelegen in de gemeente Druten ten noorden van de Meubellaan en ten oosten van de Kerkstraat te Druten (zaaknummer Z/22/077884)

     

Het perceel staat kadastraal bekend als gemeente Druten, Sectie C, nummer 6049 (gedeeltelijk) en is circa 19.813 m² groot.

 

Motivatie

De betreffende plas is als viswater uitgegeven geweest, maar door de betreffende partij weer teruggegeven omdat het niet goed te onderhouden is. De plas water is op dit moment niet goed te bereiken en te onderhouden (inclusief bomen langs de kantlijn) voor de gemeente. Ook vindt er ongewenst recreatief gebruik plaats waarbij rommel wordt achtergelaten door onbekenden. Verder is het niet toegestaan om te parkeren in de openbare ruimte die direct aan de plas ligt.

 

De gemeente stelt als eisen aan de verhuur dat:

  • een huurder van de plas het beheer en onderhoud uitvoert van het gehuurde, met name de kantlijn met bomen; en

  • een huurder zorgdraagt voor een nabij gelegen parkeeroplossing op eigen terrein dan wel daartoe een recht heeft.

     

De beoogd huurder kan aan beide eisen voldoen. De gemeente Druten is zodoende van mening dat de beoogde huurder de enige serieuze gegadigde is.

 

Reageren

Tegen de voorgenomen verhuur kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen verhuur en merkt u zichzelf aan als belanghebbende dan dient u dat kenbaar te maken binnen een termijn van 20 kalenderdagen na publicatie van deze bekendmaking. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

 

Reacties kunnen worden verstuurd naar:

 

Gemeente Druten

T.a.v. team Grondzaken

Postbus 1

6650 AA DRUTEN

 

Druten, 26 februari 2024

Burgemeester en Wethouders van Druten

S.W.P.J. Sengers, burgemeester

B. Janssen, secretaris

Naar boven