Ontwerpbesluit voor het gebruik van een Alcoholwetvergunning voor Sportvereniging Argo aan Kasteelweg 1 te Obbicht

De burgemeester van Sittard-Geleen is voornemens de volgende paracommerciële Alcoholwetvergunning te verlenen

Naam vereniging: Sportvereniging Argo

Locatie: Kasteelweg 1, 6125RG Obbicht  

Dossiernummer: OV23.0782

Inzage

Het hierboven vermelde ontwerpbesluit en de hierbij behorende stukken zijn in te zien vanaf de dag ná publicatie. De documenten kunt u downloaden en digitaal raadplegen aan de linkerzijde op deze pagina onder de kop ‘Bekijk documenten’.

Fysiek kunnen de stukken ingezien worden op afspraak in de Stadwinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor mailen naar horecaloket@sittard-geleen.nl of bellen naar 14 046.

De inzagetermijn eindigt 6 weken ná publicatiedatum.

De documenten die ter inzage liggen zijn (deels) niet opgesteld door de overheid. Op deze documenten kan auteursrecht rusten. Voor het gebruik van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie dit auteursrecht berust. Voor het verkrijgen van die toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

Voorts blijft openbaarmaking van de gegevens uit de aanvraag achterwege als bedoeld in artikel 3:11 tweede lid Algemene wet bestuursrecht in samenhang met artikel 5.1 eerste lid aanhef onder sub d Wet open overheid.

Rechtsbescherming

Vanaf de dag ná publicatie kan binnen een termijn van 6 weken door adviseurs een advies over het ontwerpbesluit worden uitgebracht en door eenieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Het indienen van een advies of zienswijze per post moet gebeuren door toezending aan de burgemeester van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard onder vermelding van het dossiernummer. Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Voor het mondeling indienen van een zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via het horecaloket: horecaloket@sittard-geleen.nl of 14 046.

 

Naar boven