Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Milieubeheer Ekkersrijt 2056

Burgemeester en wethouders hebben op besloten om op basis van het Activiteitenbesluit milieubeheer maatwerkvoorschriften te stellen voor: Krinkels Eindhoven B.V., Ekkersrijt 2056, 5692 BA Son en Breugel

Het gaat om voorschriften in aanvulling op of ter invulling van de voorschriften die gelden op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer in het belang van de bescherming van het milieu.

De beschikking en de daarbij behorende stukken liggen vanaf woensdag 21 februari 2024, 6 weken ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 5691 AL Son en Breugel (tijdens de openingstijden).

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

Bent u het niet eens met het besluit en u heeft een direct belang bij dit besluit? Dan kunt u hiertegen een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA, Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook afgeven in het gemeentehuis of digitaal indienen via www.sonenbreugel.nl met DigiD. U moet het bezwaarschrift indienen binnen zes weken nadat het besluit bekend is gemaakt aan de belanghebbenden.

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de handtekening van de indiener

  • 2.

    de dagtekening / datum van ondertekening

  • 3.

    de naam en het adres van de indiener

  • 4.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar gericht is

  • 5.

    de reden waarom u het niet eens bent met het besluit

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking voor het besluit. Als u een bezwaarschrift indient, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl. Wanneer u een voorlopige voorziening aanvraagt treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kunt u een hoorzitting aanvragen. Een verzoek voor een hoorzitting moet u binnen drie weken na begindatum van de ter inzage legging bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant indienen.

Aan deze procedure is het kenmerk Z-2023-006618 gekoppeld. Vermeld bij correspondentie dit kenmerk.

 

Naar boven