Gemeente Sittard-Geleen – Aanvraag evenementenvergunning, muziekfestijn Crossing Borders, dossiernummer OV23.0652.

 

De burgemeester van Sittard-Geleen heeft de volgende aanvraag evenementenvergunning ontvangen.

 

Omschrijving activiteit(en): Muziekfestijn Crossing Borders op 28, 29 en 30 juni 2024

Locatie: Heuvelsweg 10 Grevenbicht

Ontvangstdatum: 16 december 2023

Dossiernummer: OV23.0652

 

Inzage

De hierboven vermelde aanvraag en de hierbij behorende stukken zijn in te zien vanaf de dag ná publicatie. Fysiek kunnen de stukken ingezien worden op afspraak in de Stadwinkel, Markt 1 in Geleen. U kunt hiervoor mailen naar overigevergunningen@sittard-geleen.nl of bellen naar 14 046.

De documenten die ter inzage liggen zijn (deels) niet opgesteld door de overheid. Op deze documenten kan auteursrecht rusten. Voor het gebruik van deze stukken heeft u toestemming nodig van degene bij wie dit auteursrecht berust. Voor het verkrijgen van die toestemming bent u zelf verantwoordelijk.

 

Rechtsbescherming

Vanaf de dag ná publicatiekan binnen een termijn van 3 weken door belanghebbenden een zienswijze over de aanvraag naar voren worden gebracht. Het indienen van een zienswijze per post moet gebeuren door toezending aan de burgemeester van Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.sittard-geleen.nl . Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Voor het mondeling indienen van een zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via het mailadres: overigevergunningen@sittard-geleen.nl of telefonisch via 14 046.

Naar boven