Bekendmaking ter inzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor de bouw van één nieuwbouwwoning op het perceel naast Julianastraat 21B, 1633 JL te Avenhorn.

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken in het kader van artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat het ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van één nieuwbouwwoning op het perceel naast Julianastraat 21B in Avenhorn, kadastraal bekend KGL02, sectie AD, nummer 2389, ter inzage ligt.

Het gaat om de volgende activiteiten:

  • 1.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • 2.

    Bouwen;

  • 3.

    Realiseren in/-uitrit.

Verloop vergunningsprocedure

Wij hebben voor een overeenkomstige aanvraag reeds een vergunning verleend. De kennisgeving hiervan geschiedde in het Gemeenteblad op 7 december 2023 (523671) via www.officielebekendmakingen.nl. Aanvrager heeft ons op 29 december 2023 verzocht dit besluit in te trekken. Dit wegens inconsistenties in de situering van de te realiseren woning. Aan dit verzoek is voldaan (gehonureerd). Aanvrager heeft op 28 december 2023 tevens een nieuwe aanvraag ingediend met kenmerk Z2023-00001219 waarbij de inconsistenties zijn weggenomen. Voorgenoemde aanvraag ligt aldus daags na deze kennisgeving ter inzage.

Procedure

Het ontwerp-omgevingsvergunning ligt vanaf 4 januari 2024 gedurende zes weken ter inzage. Bij het ontwerp-omgevingsvergunning is ook een ontwerp-ruimtelijke onderbouwing gevoegd. Op grond van het raadsbesluit van 19 december 2022 is onderhavig ontwerpbesluit een categorie van gevallen waarbij géén VVGB benodigd is.

Raadplegen ontwerp-omgevingsvergunning

U kunt het ontwerp-omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn of via ons website https://www.koggenland.nl/inzage. Wilt u het ontwerp-omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met het Team VTH (0229-548 400) voor het maken van een afspraak.

Zienswijze indienen

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met dhr. M. Groefsema van het team beleid, tel. 0229-548400. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Het online indienen van een zienswijze is ook mogelijk, via https://www.koggenland.nl/zienswijze-indienen.

Naar boven