Voorgenomen verkoop perceel nabij de Oranjeboomstraat 3 te Mill

De gemeente Land van Cuijk is voornemens om een deel van circa 31 m² uit het perceel kadastraal bekend, gemeente Mill, sectie G, nummer 2005 te verkopen aan Enexis. Dit perceel is gelegen nabij de Oranjeboomstraat 3 te Mill. Enexis zal het perceel gebruiken voor een elektriciteits- en/of gasstation met bijbehoren.

Op grond van artikel 16 van de Elektriciteitswet 1998 hebben de netbeheerders in Nederland onder andere de verplichting om elektriciteitsnetten in werking te hebben, aan te leggen, te vernieuwen en uit te breiden. Binnen de gemeente Land van Cuijk is Enexis actief als netbeheerder. Ter uitoefening van de wettelijke taak kan het nodig zijn dat de gemeente grond verkoopt aan Enexis. In dat geval zal er geen openbare selectieprocedure plaatsvinden en kan Enexis worden aangemerkt als enige serieuze gegadigde.

Volgens het Didam-arrest is het verplicht om dit voornemen tot verkoop te publiceren. Indien u van mening bent dat u eveneens in aanmerking komt voor deze aankoop, kunt u een zienswijze indienen. Dit dient u schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na de datum van deze publicatie te doen.

Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (e-mailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. “ZIENSWIJZE Verkoop grond ten behoeve van een elektriciteits- en/of gasstation met bijbehoren aan de Oranjeboomstraat te Mill aan Enexis

 

Naar boven