Ontwerp Omgevingsvergunning “Hoofdstraat 76 in Driebergen-Rijsenburg”

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 9 februari gedurende zes weken (tot en met 21 maart 2024) de ontwerp omgevingsvergunning “Hoofdstraat 76 in Driebergen-Rijsenburg” en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen (identificatienummer: NL.IMRO.1581.DBGhoofdstrt76-OV01).

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De ontwerpomgevingsvergunning maakt het planologisch mogelijk om op het perceel twee vrijstaande woningen te kunnen realiseren. De toekomstige woningen zullen hun uitrit aan de Kleinloolaan krijgen. Er zal geen exploitatieplan worden vastgesteld omdat kostenverhaal via een overeenkomst is verzekerd.

Hoe kunt u deze omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het besluit is ook raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage. Hier vindt u de digitale koppelingen naar het plan.

U kunt het plan ook inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn op een computer in de bibliotheek tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling maar niet per email, over de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Hoofdstraat 76 Driebergen-Rijsenburg”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 14 maart 2024 contact op te nemen met Geke Veenstra van het team Omgevingsverzoeken van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, via 0343 56 56 00.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven